Aktiviteetit

Ulvovan Suden Majatalon ympäristö tarjoaa monia mahdollisuuksia viettää aktiivilomaa, metsästyksestä ja kalastuksesta aina sienestykseen ja luontoretkeilyyn.

Erilaisista harrastusmahdollisuuksista voi tiedustella yhteistyökumppaniltamme KareliaExpertiltä.


Metsästys

Metsähallituksen Ilomantsin metsästyslupa-alue tarjoaa metsästettäväksi yli 39.000 hehtaaria Suomen parhaita riistamaita. Vuodenajasta riippuen voit metsästää melkein mitä riistaa tahansa vesilinnuista karhuun.

Ulvovan Suden Majatalo toimii erinomaisena tukikohtana metsästysretkille. Majatalo sijaitsee keskellä hyviä metsästysmaita ja riistan säilytys onnistuu kylmäkellarissa.

Lue lisää!


Kalastus

Kalastusmahdollisuudet Ulvovan Suden Majatalon ympäristössä ovat loistavat. Alueen lukemattomat joet, lammet ja järvet tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet kalastukseen sekä avoimen veden aikaan että talvella.

Lue lisää!


Vaellus

Majatalon lähellä on useita retkeilyyn ja vaellukseen soveltuvia reittejä. Ympäristön eläimistö ja linnusto on monipuolista ja tarjoaa paljon nähtävää niin valokuvaajille, lintubongareille kuin luonnosta nauttiville retkeilijöillekin.

Lue lisää!


Moottorikelkkailu

Majatalon naapurikylä Naarva on Suomen lumisin paikka. Lumivaippa on useana talvena yli metrin paksu. Runsas lumi ja erinomaiset, vaihtelevat kelkkareitit tarjoavat upeat puitteet niin kelkkailun aloittelijalle kuin vaativallekin kelkkailun harrastajalle.


Melonta

Alueen joet tarjoavat upeat puitteet eri pituisille kanoottiretkille. Koitajoki ja Haapajoki ovat esimerkkejä alueen melontamahdollisuuksista.

Maakunnassa on useita jokivesistöjä, jotka periaatteessa sopivat melontaan. Useimmat vesistöt ovat kuitenkin virtaamaltaan niin pieniä, että niissä on mahdollista meloa vain kevättulvan aikaan.