Palvelut

Kaikki pihapiirin yhteiset tilat ovat majatalon asukkaiden käytettävissä.

Majatalon pihapiiriin kuuluu hirsirakenteinen sauna sekä pihalla tunnelmallinen kota, jossa koko seurue voi viettää iltaa nuotion loimussa. Pihalla on myös erillinen koiratarha kahdelle koiralle sekä oma lampi ja soutuvene, joka myös on majatalon asukkaiden käytössä.


Sauna

Pihapiirin perällä, asuinrakennusten läheisyydessä sijaitsee tilava sauna. Saunarakennuksesta löytyy takalla varustettu pukuhuone, tilava kaksisuihkuinen kylpyhuone ja itse sauna.

Pesuhuneen varustukseen kuuluu pesukone, joten reissulaisten on helppo hoitaa myös vaatehuolto Ulvovan Suden Majatalossa.


Kota

Kummankin majatalorakennuksen välittömässä läheisyydessä sijaitsee tunnelmallinen grillikota, jonne mahtuu suurempikin porukka viettämään yhdessä aikaa.

Grillipaikan ympärillä on jakkaroita, ja taaempana seinillä kiertää penkit. Kodasta löytyy kaikki perusgrillaukseen tarvittava välineistö ja polttopuutkin löytyvät kodan vieressä sijaitsevasta katoksesta.


Tanssiravintola Maakellari

Asuinrakennusten takana rinteessä sijaitsee tunnelmalliseksi illanviettopaikaksi muutettu vanha maakellari. Nimensä mukaisesti täältä löytyy myös pienen pieni tanssilattia. Tanssiravintolassa on baaritiski, jonka takana on hyllytilaa erilaisille juomille. Baaritiskin lähellä on korkeaa pöytätilaa, kuten ravintoloissa kuuluukin olla. Lisäksi tanssiravintolasta löytyy muutamia matalia pöytiä, joiden äärellä voi istuskella ja viettää iltaa.

Tämä täytyy kokea!